Tesztelés

Hogyan tudjuk biztosítani a 100% hibamentességi garanciát? Ismerje meg a speciális, hazánkban egyedülálló 5+1 lépcsős tesztelési folyamatunkat, amellyel Ön biztos lehet abban, hogy a tőlünk megrendelt alkatrészek 100%-ig működőképesek és a terveknek megfelelőek. 

Ellenőrzés még a gyártás előtt – DVP (desig...
Menjen biztosra a gyártás megkezdése előtt: Ön megtervezi, mi pedig leteszteljük, hogy biztosan megvalósítható-e. Még a szériagyártás elindítása előtt jelezzük, ha a gyárthatósággal valami problémát észlelünk és konzultálunk Önnel, ha szükséges.
Első darab ellenőrzése - FPC - First Piece ...
Önnek is fontos, hogy valóban a tervekben és az alkatrészlistában megadottaknak megfelelő végeredményt vegyen át, igaz? Egy profi alkatrészgyártó vállalat mindent ellenőriz, még saját magát is: amint a DVP teszteken megfelelt az adott alkatrész, elindítjuk a szériagyártását, majd rögtön meg is állítjuk, ahogy az első termék elkészült.
Vizuális ellenőrzés japán technológiával – ...
Ön sem szeretne hibás alkatrészeket átvenni, ugye? Nálunk japán csúcstechnológiával zajlik a harmadik tesztelési fázis, az AOI: ebben a szakaszban képesek vagyunk kimutatni vagy detektálni a forrasztási anomáliákat, a rövidzárakat, a hiányzó alkatrészeket, a fordított polaritású alkatrészeket, de még azt is, ha egy alkatrész enyhén ferdén áll.
Mennyire bízzunk a gépekben? Megnézzük mi i...
A gépi gyártási folyamatokat követően gyakran szükség van emberi kézzel véghezvitt műveletekre is. Ezeknek az ellenőrzése sem maradhat el természetesen.
Hogyan biztosítjuk a 100% hibamentes alkatr...
Szeretne 100%-osan megbizonyosodni arról, hogy minden megrendelt alkatrésze pontosan úgy működik, ahogyan azt a tervezője megálmodta? Ismerje meg a funkcionális és tűpárnás tesztelési fázisunkat
Röntgenes vizsgálat
Tudta, hogy a röntgenvizsgálat a teljes gyártási folyamat során bevethető? Ezzel feltárhatjuk azokat a rejtett hibákat, amelyek egyéb megoldásokkal nem, vagy csak nehezen vehetőek észre. Ismerje meg most a módszert!
Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!