Minőségfejlesztés

Milyen kockázatok merülnek fel az elektronikai bérgyártás során?

A megfelelő minőségbiztosítási garancia nélkül a bérgyártók többsége nem képes biztosítani az összes elkészült termék működőképességét, a terveknek megfelelő 100%-os megfelelőséget. Sokszor túl nagy hibahatárral dolgoznak, ami felesleges kockázatot jelent a megrendelők, így az Ön számára is: a bérgyártás során elkészült termékek a végproduktumba beépítve meghibásodáshoz, a végtermék használhatatlanná válásához vagy hibás működéséhez vezethetnek, ami rengeteg extra költséget és fejfájást okoz szervezetének…

Miért vállalna felesleges kockázatot az elektronikai bérgyártásban?

Tudta, hogy ezek a kockázatok elkerülhetőek? Mi egyetlen minőségi szintet ismerünk csak az elektronikai bérgyártásban: a tökéletes, 100%-ban működőképes, hibamentes teljesítést, ahol a gyártmányok problémamentesen képesek ellátni feladatukat a végtermékbe beépítve. Ezek az elektronikai termékek biztonságosan működnek, nincs szükség az Önök telephelyén végzett utólagos javításra, selejtpótlásra, a megrendeléskor pedig nem szükséges a hibahatárt belekalkulálni az árba.

Levesszük a válláról a felelősséget

Felejtse el a hibás alkatrészekből eredő kockázatokat örökre és bízza profikra a bérgyártást: mi vagyunk az egyetlen olyan elektronikai bérgyártó vállalat hazánkban, amely egyedülálló, minden darabos, 5 + 1 lépcsős tesztelési folyamattal garantálni tudja a 100% hibamentes teljesítést.  Bérgyártóként vállaljuk a 100% minőségbiztosításból eredő garanciát partnereink számára, így levesszük az Ön válláról is a felelősséget.

Mindezen felül egyedülálló módon együtt gondolkodunk partnereinkkel, így Ön még tovább optimalizálhatja a gyártási folyamatait és a termékeket. Így járulunk hozzá a még versenyképesebb teljesítményhez és ahhoz, hogy Ön is egyre jobb minőségű termékekkel tudja kiszolgálni a megrendelői igényeket.

Hiszünk abban, hogy a minőségben nem lehet kompromisszum: ismerje meg az 5+1 lépcsős tesztelési folyamatainkat vagy vegye fel velünk most a kapcsolatot és kérjen árajánlatot: 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!