Jogi nyilatkozat

A Silveria Kft. mindent megtesz a www.silveria.hu és a www.silveria.eu weblapon közzétett információk helyességéért, naprakészségéért és teljesességéért. Ennek ellenére esetlegesen előfordulhatnak hibák és tévedések, vagy a weblapot ért rosszindulatú támadások, így a weblapon publikált információkból fakadó közvetett vagy közvetlen károkért, elmaradt haszonért a Silveria Kft. nem vállal felelősséget.

Szerzői jogvédelem

Az Silveria név és a hozzá kapcsolódó logók az Silveria Kft. bejegyzett védjegyei, illegális felhasználásuk büntetőjogi eljárást von maga után. A www.silveria.hu és a www.silveria.eu weblapon megjelenő valamennyi tartalom (dokumentumok, képek, logók, stb.) szerzői jogvédelem alá esnek, bármilyen célból történő újrafelhasználásuk kizárólag a Silveria Kft. írásbeli engedélyével lehetséges.

Hivatkozások

A www.silveria.eu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán a Silveria Kft. külön hozzájárulása nélkül. Belső oldalakra mutató linkek abban az esetben helyezhetők el, ha ezek az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással. Tilos linket úgy elhelyezni, amelynek eredményeként a www.silveria.hu vagy a www.silveria.eu weblap valamely más weblap részeként jelenik meg.

Mivel a Silveria Kft. nincs efolyással bármely harmadik fél weblapján elhelyezett tartalomra, mind a www.silveria.hu vagy a www.silveria.eu weblapra mutató linkek, mind www.silveria.hu és az www.silveria.eu weblapról más weblapra mutató linkek esetében a harmadik fél által publikált információkért a Silveria Kft. nem vállal felelősséget.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!