Pályázataink

infoblokk

GINOP-1.2.8-20-2020-03585

 Silvera Kft. technológiafejlesztés pályázata

 • a kedvezményezett neve: Silveria Elektronikai Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a projekt címe: Silvera Kft. technológiafejlesztés pályázata
 • elszámolható összköltség: 146 655 009 Ft
 • visszatérítendő támogatás összege: 100 000 000 Ft
 • a támogatás mértéke: 68,187237 %

 

 

 

 

 


Projekt tartalmának bemutatása:

A jelen pályázatban megjelölt gépek között megtalálhatóak a nyomtatott áramkörök beültetését az eddigieknél magasabb minőségben és gyorsabban megvalósító berendezés (ERSA szelektív hullámforrasztó), majd az elkészült terméket a forrasztási maradékoktól megtisztító beültetett nyomtatott áramkör mosó (PBT panel mosó) berendezés is. A pályázatban szereplő másik gépcsoport a kábelfeldolgozás területén segít modernizálni a tevékenységünket. A több eres kábelek darabolását és csupaszítását tudjuk az új Schleuniger Power Strip 9580M-es géppel elvégezni, míg a nagy méretű kábel dobon érkező alapanyagok biztonságos leadagolására szolgál a Schleuniger PreFeeder 4850 típusú gép. A több eres kábelek belső ereinek csupaszítását tudjuk elvégezni a szintén Schleuniger márkájú UniStrip 2300 típusú géppel.

A pályázatban szereplő informatikai eszközök segítségével a régi elavult klienseinket és egy szerverünket tudjuk modern berendezésekre cserélni. 

A pályázatban megjelölt forgóeszközök a gyártás során szükségessé váló elektronikus alkatrészek, melyek felhasználása elengedhetetlen a késztermékek előállításához. 

A projekt keretében igénybe vettünk egy szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztési tanácsadást és a vezetők és munkavállalóink egyéni készségeinek fejlesztése érdekében vezetői képzést és Lean képzést valósítunk meg.

 • a projekt befejezési dátuma: 2022. május 26.
 • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03835

infoblokk

GINOP-5.2.4-16-2017-01810

 

A Silveria Elektronikai Gyártó és Szolgáltató Kft. vissza nem térítendő támogatásban részesült a GINOP-5.2.4-16-2017-01810 Gyakornoki program pályakezdők támogatására című pályázati felhívásra benyújtott pályázatával.

A projekt címe és azonosítószáma:
Gyakornok foglalkoztatása a Silveria Kft-nél
GINOP-5.2.4-16-2017-01810

A projekt célja, rövid leírása:

A projekt keretében 4 fő, az Ifjúsági Garancia Programban regisztrált, OKJ végzettséggel rendelkező gyakornok felvételére került sor. A megvalósítás 2017.04.04 – 2019.03.06 között történt, mely után a 4.5 hónapos továbbfoglalkoztatási időszak valósul meg. 2 fő gyakornoki kapcsolattartó segítette a gyakornokok szakmai és munkahelyi beilleszkedését. A gyakornokok beilleszkedéséről előrehaladási napló került benyújtásra a területileg illetékes szakképzési centrum számára.  A fejlesztés keretében beszerzésre került 1 db ragasztó állvány, 4 db HP t630 típusú vékonykliens, 4 db Samsung S22F350 monitor, 1 db Acer X128H projektor, 1 db HP Laserjet Pro200 nyomtató, 1 db műszaki asztal, 1 db ESD védelem köpeny, 1 db ESD védelmű unisex papucs.

A 4 fő gyakornok egy eredményesen működő vállalkozás mindennapi tevékenységébe nyert betekintést és megfelelő szakmai képzés után elsajátíthatták e szakterület sajátosságait, valamint ezáltal biztosítjuk cégünk megfelelő gyakorlati szakemberekkel való ellátását.

A megvalósítás helyszíne:
6000 Kecskemét, Wéber Ede utca 37.

 • A projekt elszámolható összköltsége: 9 841 550 Ft
 • A megítélt támogatás összege: 9 841 550 Ft
 • A támogatás mértéke: 100 %
 • A projekt megvalósításának tervezett ideje: 2017.04.04 – 2019.04.18

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

infoblokk

GINOP-1.2.1-16-2017-01028

Silveria Kft. kapacitásbővítő projektje

 • a kedvezményezett neve: Silveria Elektronikai Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a projekt címe: Silveria Kft. kapacitásbővítő projektje
 • vissza nem térítendő támogatás összege: 263 107 723 Ft
 • a támogatás mértéke: 50,0%

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt elsődleges célja az, hogy automatizáljunk olyan folyamatokat, melyeket jelenleg manuálisan végzünk és ebből eredően ezek nem megfelelő hatékonysággal futnak. Új típusú tevékenységek, eljárások alkalmazását is elkezdjük a beruházás megvalósítása után. Ilyen új tevékenység lesz az áramköri tesztberendezés, valamint a gőzfázisú forrasztógép által végzendő gyártási folyamatok ellátása. Másodsorban a jelenleg futó autóipari rendszertanúsítás végeztével, olyan projektekkel kell szembesülnünk, ahol a meglévő gyártási kapacitásaink nem elegendőek, illetve adott autóipari vevők dedikált gyártósori kapacitást várnak el. A most meglévő technológiai kapacitásunk bővítése és rugalmasabbá tétele így elengedhetetlen cél annak érdekében, hogy versenyképes tárgyalásokat tudjunk folytatni másodlagos beszállítói kategóriában.

A projekt keretében a vállalkozás termelés-irányítási rendszer fejlesztését tervez. A Dynamics NAV informatikai rendszer tartalmazza a Gyártási modult (funkciók: szükségletszámítás, gyártási rendelések, gyártásütemezés, hulladékkezelés, minőség-ellenőrzés, selejtkezelés, gyártási szám kezelés, alapanyag kezelés); Vállalati CRM modult; Beszerzési, logisztikai modult; Pénzügyi, számvitel modult.

Beszerzésre kerülő eszközök: VP6000L-V RF SPI rendszer, iFlex H1 beültető gép, Reflow kemence MR933+, Koh Young Zenith Alpha hs+(AOI) és Schleuniger UniStrip csupaszoló.

A támogatás célja egyszerre a technológiai fejlesztés, illetve a kapacitás bővítése. A projekt keretein belül olyan területek fejlesztése valósul meg, amelyeken az elmúlt években már jelentős tapasztalatra tett szert vállalkozásunk.

 • a projekt befejezési dátuma: 2020.09.30.
 • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-01028

infoblokk

GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00816

Silveria Kft. telephelyfejlesztő és kapacitásbővítő projektje

 • a kedvezményezett neve: Silveria Elektronikai Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a projekt címe: Silveria Kft. telephelyfejlesztő és kapacitásbővítő projektje
 • vissza nem térítendő támogatás összege: 49 895 639 Ft
 • a támogatás mértéke: 29,87 %
 • vissza térítendő támogatás összege: 100 442 519 Ft
 • a kölcsön mértéke: 60,13 %

Projekt tartalmának bemutatása: A beszerzendő eszközök, az építészeti beruházás, a termelés – és vállalatirányítási rendszer, a napelemes rendszer mind cégünk főtevékenységét fejlesztik, mely az Irinyi Tervben szereplő innovatív fejlesztési irányok egy ágazata.

A projektben szereplő gépek beszerzésével javul a reakcióidőnk, bővül a kapacitásunk, új szegmens megnyerésére válik lehetőség. Jelenlegi kapacitásunk folyamatosan le van terhelve és nem tudunk rajta több terméket gyártani. A csarnokbővítés is szükségszerű, mellyel hosszú távon szeretnénk cégünk jövőjét biztosítani. A jelenlegi gépállomány nagyjából a csarnok felét foglalja el. Az új technológia telepítése után már nagyon szűkösen lehet majd a helyi anyagmozgatást, termelési anyag előkészítést megoldani, a csarnokon belüli gépjárműre történő rakodás rossz idő esetében pedig szinte lehetetlen.

A csarnokbővítés után lehetőség nyílik olyan további berendezések beszerzésére, mellyel a termékeink hozzáadott értéke, technológiai szintje, műszaki tartalma nő, és nem kell külső szolgáltatókat igénybe venni, akik sokszor hosszú szállítási időkkel fékezik tevékenységünket és nem ritka, hogy pont miattuk veszítünk el munkákat, vagy egy-egy selejtes beszállítással kell megküzdenünk és azt máshol újra gyártanunk. Ennek köszönhetően termelési értékláncban előrelépő vállalkozás leszünk a pályázat megvalósításának eredményeképpen. Ezen új eszközök beruházásával további munkaerőt tudunk majd foglalkoztatni.

 • A projekt befejezési dátuma: 2020.08.31
 • A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00816
Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!