Karrier

Küldje el önéletrajzát:

Szeretne egy lendületesen fejlődő, profi csapatnak a tagja lenni? Fontos, hogy leendő munkahelyén kihívás, megbecsülés és változatos munka várja? Folyamatosan bővítjük csapatunkat, ezért jelentkezzen bátran most: válassza ki, mely pozícióra szeretne.

Minőségügyi mérnök:
Erre a pozícióra olyan munkavállalót keresünk aki megtervezi az ellenőrzéseket, elvégzi a bemintázásokat, kiértékeli a folyamatokat, az eltéréseket és reklamációkat műszaki oldalról elemzi továbbá a csoportvezetőket irányítja.

Minőségügyi technikus: A feladatok közé tartozik az ellenőrzési utasítások készítése, termékek és folyamatok ellenőrzése, dokumentáció- és mérőeszközök kezelése. A minőségügyi technikus feladata a garanciális ügyek intézése.

Minőségellenőr: A termékek ellenőrzése a gyártás közben és a gyártás végén mintavételezéssel, vagy minden darabosan. Az ellenőrzési eredmények dokumentálása illetve szükség esetén a termékek zárolása / felszabadítása.

Raktáros/gépjárművezető: Áru kiszállítás és beszerzés gépkocsival, illetve raktáron belüli adminisztrációs feladatok ellátása a vállalat irányítási rendszerben pl. bevételezés, anyagkiadás a feladat.

SMT operátor: A feladatok közé tartozik az SMT gépek kezelése, sorfeltöltés, modellváltás, első darab ellenőrzése a minőségellenőr kollegával, spliceolás azaz a régi tekercsek összefűzése az ujjal illetve a sor felügyelése, hiba esetén annak elhárítása.

Kábel gépbeállító: Ebben a pozicióban a kollega feladata, hogy a kábel feldolgozás során használt gépeket (daraboló, csupaszitó, klimpelő, és présgép) beállítsa. Ez mellett az aprikátorok beállítása és szerelése is az ő feladata.

Elfogadott fájltípusok: doc, docx, pdf
Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!