Lézergravír a nyomonkövetőség érdekében

Az autóiparból átvett technológia segítségével minden alkatrészünkbe egy speciális QR kódot gravírozunk, amely minden, a gyártással kapcsolatos információt magában foglal. Pofonegyszerű azonosítás sérülésmentesen.


lezergravirNálunk is elérhető az autóiparban már hosszú ideje hatékonyan alkalmazott lézergravír technológia, amelynek keretében egy speciális QR kódot gravírozunk az alkatrészbe úgy, hogy maga a nyomtatott áramkör és a beépített alkatrészek ne sérüljenek. A kód minden gyártási folyamatról letárolja a szükséges információkat, úgymint:

  • ki gyártotta
  • mikor történt a gyártás
  • milyen alapanyagok lettek felhasználva, és ezek beszerzése honnan történt
  • mikor történt a szállítás
  • garancia időtartama
  • és rengeteg egyéb információ

A technológia segítségével leváltottuk az elavult matricás azonosítást, amely túl sérülékeny volt a megfelelő azonosításhoz, az úgynevezett traceability-hez. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a nyomonkövethetőség garantált: nincs többé zsákbamacska és vitás eset, hiszen az alkatrészekről minden szükséges információ rendelkezésre áll a teljes élettartam periódusban.

Szeretne egy pontos és megbízható alkatrészgyártó partnerrel bérgyártatni? Kattintson és kérje díjmentesen árajánlatunkat most:

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!