Szolgáltatások

Profi alkatrészgyártó partnert keres? Szeretne 100% hibamentességi garanciát arra, hogy az elkészült alkatrészek tökéletesen működőképesek és kiváló minőségűek lesznek? 

A mindenkor elérhető legmodernebb infrastruktúrával biztosítjuk az extrém precíziós szériagyártást és a költséghatékony kis volumenű prototípusgyártás is ugyanabban a kimagasló minőségben a bérgyártás során. Mindezen felül egyedi igényeit is a legmagasabb színvonalon ki tudjuk elégíteni, így amennyiben az alább felsorolt szolgáltatások között nem találja meg éppen azt, amilyen megoldásra szüksége van a bérgyártás során, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, mert biztosak vagyunk benne, hogy tudunk segíteni.

 

Lézergravír a nyomonkövetőség érdekében
Az autóiparból átvett technológia segítségével minden alkatrészünkbe egy speciális QR kódot gravírozunk, amely minden, a gyártással kapcsolatos információt magában foglal. Pofonegyszerű azonosítás sérülésmentesen.
Programfeltöltés-ellenőrzés: Ön megírja, mi...
Szeretné az elektronikák programjának a feltöltését és az ellenőrzését egy kézben tudni? Programozó berendezéseinknek köszönhetően ezt a terhet is átvesszük Öntől: írja meg a programot, mi beprogramozzuk az eszközökbe és le is teszteljük a működőképességüket.
Nyomtatott áramkörök gépi és kézi szerelése...
Profi csapatot keres PCBbeültetéshez? Legyen szó hagyományos, átmenő furatos (TH), vagy felületszerelt (SMT) technológiáról, szakképzett és tapasztalt munkatársaink biztos kézzel állítják össze a végterméket. Az SMT beültetés és a szelektív TH forrasztás, ráadásul piacvezető ipari precíziós gyártósoron történik.
Szakadás nélküli élet, kábelkonfekcionálás...
Pontosan tudjuk, mennyire bosszantó, ha egy berendezés meghibásodását a kábelek silány minősége okozza, éppen ezért olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik igazi specialistái a területnek. Vállaljuk akár minden egyes darabnak a teljes tesztelését is a tökéletes végeredmény érdekében.
Tökéletes készülékházak - fémből és műanyag...
Nálunk csak egyetlen készülékház gyártására van lehetősége: olyanra, amely pontosan illeszkedik és tökéletesen ellátja feladatát. Mindezt vállaljuk fém és műanyag kivitel esetén is, a gyártástól a teljes összeszerelésig és funkcionális tesztelésig bezárólag a legjobb minőségben, mert egyáltalán nem mindegy, hol laknak az alkatrészek.
Precíziós elektronikai sorozatgyártás
Kizárólag fejlesztéssel foglalkozik? Felejtse el a költséges gyártósori beruházásokat és bízza a gyártást profikra: vállaljuk a komplett elektronikai, és finommechanikai termékek gyártását az alkatrészbeszerzéstől a késztermékek felprogramozásán át a csomagolásig bezárólag.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!