Szolgáltatások

Profi alkatrészgyártó partnert keres? Szeretne 100% hibamentességi garanciát arra, hogy az elkészült alkatrészek tökéletesen működőképesek és kiváló minőségűek lesznek? 

A mindenkor elérhető legmodernebb infrastruktúrával biztosítjuk az extrém precíziós szériagyártást és a költséghatékony kis volumenű prototípusgyártás is ugyanabban a kimagasló minőségben a bérgyártás során. Mindezen felül egyedi igényeit is a legmagasabb színvonalon ki tudjuk elégíteni, így amennyiben az alább felsorolt szolgáltatások között nem találja meg éppen azt, amilyen megoldásra szüksége van a bérgyártás során, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, mert biztosak vagyunk benne, hogy tudunk segíteni.

 

Lézergravír a nyomonkövetőség érdekében
Az autóiparból átvett technológia segítségével minden alkatrészünkbe egy speciális QR kódot gravírozunk, amely minden, a gyártással kapcsolatos információt magában foglal. Pofonegyszerű azonosítás sérülésmentesen.
Programfeltöltés-ellenőrzés: Ön megírja, mi...
Szeretné az elektronikák programjának a feltöltését és az ellenőrzését egy kézben tudni? Programozó berendezéseinknek köszönhetően ezt a terhet is átvesszük Öntől: írja meg a programot, mi beprogramozzuk az eszközökbe és le is teszteljük a működőképességüket.
Nyomtatott áramkörök gépi és kézi szerelése...
Profi csapatot keres PCB (Printed Circuit Board) beültetéshez? Legyen szó hagyományos, átmenő furatos (TH), vagy felületszerelt (SMT) technológiáról, szakképzett és tapasztalt munkatársaink biztos kézzel állítják össze a végterméket. Az SMT beültetés és a szelektív TH forrasztás, ráadásul piacvezető ipari precíziós gyártósoron történik.
Szakadás nélküli élet, kábelkonfekcionálás...
Pontosan tudjuk, mennyire bosszantó, ha egy berendezés meghibásodását a kábelek silány minősége okozza, éppen ezért olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik igazi specialistái a területnek. Vállaljuk akár minden egyes darabnak a teljes tesztelését is a tökéletes végeredmény érdekében.
Tökéletes készülékházak - fémből és műanyag...
Nálunk csak egyetlen készülékház gyártására van lehetősége: olyanra, amely pontosan illeszkedik és tökéletesen ellátja feladatát. Mindezt vállaljuk fém és műanyag kivitel esetén is, a gyártástól a teljes összeszerelésig és funkcionális tesztelésig bezárólag a legjobb minőségben, mert egyáltalán nem mindegy, hol laknak az alkatrészek.
Precíziós elektronikai sorozatgyártás
Kizárólag fejlesztéssel foglalkozik? Felejtse el a költséges gyártósori beruházásokat és bízza a gyártást profikra: vállaljuk a komplett elektronikai, és finommechanikai termékek gyártását az alkatrészbeszerzéstől a késztermékek felprogramozásán át a csomagolásig bezárólag.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!