Precíziós elektronikai sorozatgyártás

Kizárólag fejlesztéssel foglalkozik? Felejtse el a költséges gyártósori beruházásokat és bízza a gyártást profikra: vállaljuk a komplett elektronikai, és finommechanikai termékek gyártását az alkatrészbeszerzéstől a késztermékek felprogramozásán át a csomagolásig bezárólag.

_DSC2952

Ön és vállalata is azok közé tartozik, akik fejlesztőként nem akarnak, vagy éppen nem tudnak költséges beruházásokra költeni, hogy elindítsák, illetve kiegészítsék a gyártást? Van egy jó fejlesztése és partnert keres a gyártáshoz? Intuitív partnerként segítünk megvalósítani elképzeléseit: legyen szó komplett elektronikai vagy finommechanikai termékekről, PCB beültetésről, kábel konfekcionálásról, készülékház gyártásról, programozásról vagy tesztelésről, mi átvállaljuk Öntől akár a beszerzéstől kezdve a késztermékek felprogramozásáig, sőt, akár becsomagolásáig is a teljes folyamatot. Ön megtervezi, mi pedig legyártjuk a legjobb minőségben, akár 100% hibamentességi garanciával.

Kattintson most és kérje díjmentesen árajánlatunkat:

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!