Nyomtatott áramkörök gépi és kézi szerelése

Profi csapatot keres PCBbeültetéshez? Legyen szó hagyományos, átmenő furatos (TH), vagy felületszerelt (SMT) technológiáról, szakképzett és tapasztalt munkatársaink biztos kézzel állítják össze a végterméket. Az SMT beültetés és a szelektív TH forrasztás, ráadásul piacvezető ipari precíziós gyártóson történik.

_DSC2939

Önnek is kiemelten fontos, hogy a nyomtatott áramkörök beültetés során az elérhető legjobb minőségben vegye át a végtermékeket? Legyen szó hagyományos átmenő furatos (TH), felülszerelt (SMT), vagy a kevert technológiáról, szakértő munkatársainknak, a mindenkor elérhető legmodernebb precíziós gyártósornak és a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszernek köszönhetően garantáljuk a legjobb minőséget. 

Jelenleg a következő SMT beültetési technológiák állnak rendelkezésünkre:

  • A legkisebb beültethető alkatrész: 01005  típusú chip (0,4 mm x 0,2  mm)
  • Legnagyobb beültethető alkatrész: 100 x 90 mm
  • PCB vastagság: 0,5-3 mm
  • SMT kapacitás: 71 millió pont/hó
  • Beültető gépek típusa: YAMAHA-IPULSE, Assembleon AX501, AX502, AX201, H1
  • Router gép típusa: ASYS 

A legtöbb alkatrészgyártó által is használt tárcsás vágógépek a panelek feldarabolása során kifejezetten nagy mechanikai behatást gyakorolnak a kártyákra, amely gyakran mikrorepedésekhez vezet a forrasztásoknál. Mindez a kártya élettartamának a lerövüléséhez, vagy akár a teljes meghibásodáshoz is vezethet. Az autóiparban egyebek mellett éppen ezért ezt a technológiát már betiltották.

Mi leszámoltunk az elavult technológiákkal: a gyártás során egy, az autóiparból átvett különleges routoló gépet használunk a paneltáblák szétválasztásához, amely mechanikai behatás nélkül és az emberi tényező kizárásával tökéletes végeredményt biztosít. Így érjük el a teljesen sík, pormentes és garantáltan sérülésmentes vágást.

Profi csapatot keres PCB beültetésre? Kattintson és vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!