Nyomtatott áramkörök gépi és kézi szerelése

Profi csapatot keres PCB (Printed Circuit Board) beültetéshez? Legyen szó hagyományos, átmenő furatos (TH), vagy felületszerelt (SMT) technológiáról, szakképzett és tapasztalt munkatársaink biztos kézzel állítják össze a végterméket. Az SMT beültetés és a szelektív TH forrasztás, ráadásul piacvezető ipari precíziós gyártósoron történik.

Nyák beültetés magas színvonalú gépek segítségével

Önnek is kiemelten fontos, hogy a nyomtatott áramkörök beültetés (nyák beültetés) során az elérhető legjobb minőségben vegye át a végtermékeket? Legyen szó hagyományos átmenő furatos (TH), felülszerelt (SMT), vagy a kevert technológiáról, szakértő munkatársainknak, a mindenkor elérhető legmodernebb precíziós gyártósornak és a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszernek köszönhetően garantáljuk a legjobb minőséget. 

A nyák beültetés során jelenleg a következő SMT beültetési technológiák állnak rendelkezésünkre:

  • A legkisebb beültethető alkatrész: 01005  típusú chip (0,4 mm x 0,2  mm)
  • Legnagyobb beültethető alkatrész: 100 x 90 mm
  • PCB vastagság: 0,5-3 mm
  • SMT kapacitás: 71 millió pont/hó
  • Beültető gépek típusa: YAMAHA-IPULSE, Assembleon AX501, AX502, AX201, H1
  • Router gép típusa: ASYS 

A legtöbb alkatrészgyártó által is használt tárcsás vágógépek a panelek feldarabolása során kifejezetten nagy mechanikai behatást gyakorolnak a kártyákra, amely gyakran mikrorepedésekhez vezet a forrasztásoknál. Mindez a kártya élettartamának a lerövüléséhez, vagy akár a teljes meghibásodáshoz is vezethet. Az autóiparban egyebek mellett éppen ezért ezt a technológiát már betiltották.

Mi leszámoltunk az elavult technológiákkal: a gyártás során egy, az autóiparból átvett különleges routoló gépet használunk a paneltáblák szétválasztásához, amely mechanikai behatás nélkül és az emberi tényező kizárásával tökéletes végeredményt biztosít. Így érjük el a teljesen sík, pormentes és garantáltan sérülésmentes vágást.

Profi csapatot keres PCB beültetésre? Kattintson és vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!