Tökéletes készülékházak - fémből és műanyagból

Nálunk csak egyetlen készülékház gyártására van lehetősége: olyanra, amely pontosan illeszkedik és tökéletesen ellátja feladatát. Mindezt vállaljuk fém és műanyag kivitel esetén is, a gyártástól a teljes összeszerelésig és funkcionális tesztelésig bezárólag a legjobb minőségben, mert egyáltalán nem mindegy, hol laknak az alkatrészek.

Muanyag-dobozOlyan gyártót keres, aki a készülékházak esetében is a tökéletes végeredményt nyújtja? Profi illesztésű és esztétikus megjelenésű dobozokra van szüksége elektronikai készülékeihez, amely tükrözi az Ön vállalatának színvonalát is? Forduljon hozzánk bizalommal, mert cégünk rendelkezik minden olyan eszközzel és felszereléssel, amellyel az Ön termékének összeszerelését professzionális szinten el tudjuk végezni. Igény esetén az első darabokat 3D-s nyomtatóval azonnal elkészítjük, így a sorozatgyártás megkezdése előtt a késztermék már kézbe fogható. 

 

Legyen szó műanyag és fémdobozok gyártásáról, nálunk semmi sem lehetetlen.

Használt technológiák:

  • Műanyag készülékházak esetén: 3D- nyomtatás, fröccsöntés, tamponnyomás, szitafestés, kézi összeszerelés és a késztermék funkcionális tesztelése.
  • Fém készülékházak esetén: lézeres kontúrvágás, lyukasztás, élhajlítás CNC gépen, ponthegesztés, szegecselés. 

Mindezen felül a következő feladatokat is el tudjuk végezni a legjobb minőségben: szinterezés (porfestés), tamponnyomás, szitafestés, galvanizálás, összeszerelés és a késztermék funkcionális tesztelése.

Önnek sem mindegy, hogy az alkatrészei milyen készülékházba kerülnek? Menjen biztosra: kérjen díjmentesen árajánlatot most:

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!