Hogyan biztosítjuk a 100% hibamentes alkatrészeket? FCT és ICT tesztek

Szeretne 100%-osan megbizonyosodni arról, hogy minden megrendelt alkatrésze pontosan úgy működik, ahogyan azt a tervezője megálmodta? Ismerje meg a funkcionális és tűpárnás tesztelési fázisunkat

_DSC2317Ismeri a mondást, miszerint a puding próbája az evés? Igazán csak úgy lehet biztos abban, hogy a megrendelt összes alkatrésze pontosan úgy működik, ahogyan azt a tervezője megálmodta, ha élesben, a végleges funkciókat letesztelve kipróbáljuk. 

A funkcionális tesztelés keretében szimuláljuk az adott alkatrész működését (FCT): szakmai tudásunknak köszönhetően mi magunk is el tudjuk készíteni a szimulációhoz szükséges programokat, de összetettebb, egyedi megoldások esetében partnerünk is biztosíthatja ezeket. Egy GPS egység legyártásakor például képesek vagyunk azt is megmondani, hogy hány műholdat lát éppen a teszt pillanatában, milyen a jel erőssége és így tovább.

A funkcionalitáson túl a tervekben meghatározott elektronikus paraméterek megfelelőségét is 100%-ban tudjuk garantálni. Az ICT teszteléskor az alkatrészt egy rendkívül összetett tűágyra helyezzük: a rugós, aranyozott, titán-nikkel bevonatú tűk hozzányomódnak a panel adott pontjaihoz, így két végpont között minden releváns információt megismerhetünk, mint például a kapacitás, az ellenállás, a feszültség és sok egyebet. Ezt követően automatán az ICT berendezéssel ellenőrizzük, hogy a mért eredmények megegyeznek-e a tervezett értékekkel.

Menjen biztosra: válassza a 100% minőséget és bízza alkatrészgyártását profikra. Kattintson és kérje díjmentes árajánlatunkat:

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!