Ellenőrzés még a gyártás előtt – DVP (design validation production)

Menjen biztosra a gyártás megkezdése előtt: Ön megtervezi, mi pedig leteszteljük, hogy biztosan megvalósítható-e. Még a szériagyártás elindítása előtt jelezzük, ha a gyárthatósággal valami problémát észlelünk és konzultálunk Önnel, ha szükséges.

ellenorzes_gyartas_elottMiért fontos ellenőrizni a gyárthatóságot? Még a legprofibb tervezőkkel is elő szokott fordulni, hogy a tervezéskor a gyárthatósági szempontok figyelembevételébe hiba csúszik. Ilyenkor elképzelhető, hogy az alkatrészlistán szereplő tételek száma nem egyezik a kapott tervekkel, vagy az egyes alkatrészek méretei miatt nem férnek el úgy egymás mellett, ahogyan azt a tervezőasztalnál még nem lehetett látni. 

Ezért vezettük be a DVP ellenőrzési lépést (Design Validation Production): még a gyártás előtt legyártunk néhány prototípust annak érdekében, hogy fény derüljön az esetleges gyárthatósági problémákra, nehézségekre. Ebben a fázisban egyesével megvizsgáljuk az alkatrészeket műszeresen és vizuálisan is. Amennyiben bármilyen anomáliát tapasztalunk, műszaki szakértőink javaslatokat tesznek megrendelőinknek a módosításra.  Ezekkel a visszajelzésekkel is támogatjuk partnereinket abban, hogyan lehetne a termékét még jobb minőségben előállítani.

Önnek is fontos, hogy ne kelljen felesleges köröket futnia és olyan gyártási folyamatokat elindíttatnia, amelyek komoly károkat okozhatnak Önnek és cégének? 

Ismerje meg a második tesztelési lépcsőt! Vagy kérje díjmentesen árajánlatunkat most:

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!