Termeléstervező munkatársat keresünk

Örömmel tölt el, ha létrehozol valamit, ami működik? Szívesen lennél tagja hazánk egyik legmodernebb gyártóüzemének? Akkor figyelj, mert van egy kivételes ajánlatunk…

Termeléstervező munkatársat keresünk, aki a vevői megrendelések alapján elkészíti a termelési tervet és ütemezi a gyártást.

Gyakorlatilag a gyártói üzemünk szívét keressük, aki gondoskodik a folyamatos lüktetésről.

Kik vagyunk mi és miért érdemes nálunk dolgozni?

Küldetésünk, hogy a régióban olyan gyártóvállalatként legyünk jelen, amely egyre jobb minőségű, és hosszabb élettartamú termékekkel látja el partnereit. Egy nagyon megbízható, többlépcsős minőségbiztosítási rendszerrel garantáljuk a magas minőséget.

A mindenkor elérhető legmodernebb gépekkel és a kollégák folyamatos képzésével biztosítjuk mindezt, így a Te pályafutásod során is folyamatosan gondoskodunk a fejlődésről. A piacon szinte egyedülálló módon együtt gondolkodunk partnereinkkel, így a felmerülő kéréseket, esetleges problémákat gyorsabban és hatékonyabban tudjuk megoldani.

Kecskeméten vagyunk, könnyen megközelíthető helyen. Magyar tulajdonosi háttér mellett számtalan ismert és elismert vállalkozásnak, szervezetnek dolgozunk, amennyiben személyesen beszélünk, mesélünk ezekről bővebben.

epulet-kulso-min

Kit keresünk?

Olyat, akinek legalább középfokú végzettsége van, és erős műszaki beállítottságú. Mi gyártócég vagyunk, naponta hozunk létre alkatrészeket, termékeket. Szeretjük, amit csinálunk, és ugyanezt a lelkesedést Rajtad is szeretnénk látni.

Három további fontos kritérium van, hogy a csapatunk tagja legyél:

Legyenek számítógépes ismereteid: munkaidőd legnagyobb részét számítógép előtt fogod tölteni, ezért jó, ha nem ijedsz meg a különböző szoftverektől. Az általunk használt programokra természetesen megtanítunk

Rendelkezz alapszintű angol nyelvtudással: vevőink között szép számmal akadnak külföldi megrendelők is. Nem kell azonban magas szinten beszélned a nyelvet, nem szónokot keresünk, hanem egy dolgos, precíz kollégát.

Jelentkezz azonnal, ha van gyártó környezetben, hasonló területen szerzett tapasztalatod: mivel maximálisan odafigyelünk arra, hogy magas minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket, ezért szükség van arra, hogy átlásd a gyártói folyamatainkat.

Mi lesz a feladatod ezen a szuper helyen?

A kapacitásainkkal fogsz gazdálkodni, szükség esetén pedig alternatív megoldásokat kell találni egy-egy felmerülő helyzet megoldására.

Ehhez termelési tervet kell készítened vállalási határidőkkel, illetve felügyelned azok betartását. Hogy folyamatosan nyomon legyenek követve a vállalásaink, ezért napi szinten termelési megbeszéléseket tartunk, így tudjuk biztosítani vevőink felé a magas színvonalú kiszolgálást.

Mit adunk cserébe?

Sablonok helyett jöjjenek a tények:

Valóban hosszú távra tervezünk Veled, hiszen egy jó termeléstervező hatalmas segítséget jelent a gyártás gördülékeny működtetésében. Ehhez kiemelkedő elismerést biztosítunk, amely az anyagiakban is tetten érhető.

Egyműszakos munkarendben fogsz dolgozni, így kiszámíthatóvá válnak a napjaid.

A legmodernebb eszközökkel dolgozunk, így amellett, hogy hatékony leszel, még menő gépeket is felügyelsz majd. Ráadásul klimatizált munkaterületen leszel egész nap, így télen-nyáron kellemes közegben tartózkodsz.

Legyél csapatunk új tagja és lépj a fejlődés útjára

Jelentkezz most a pozícióra és csatlakozz hozzánk – küldd el az önéletrajzodat az allas@silveria.hu email címre, vagy hívd a következő telefonszámot: 06 30 184 9663

“Legyen a jövőd a Silveria, építs karriert nálunk, mi segítünk fejlődni!”

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!