Összeszerelő operátorokat keresünk – azonnali kezdéssel, jó fizetéssel

Könnyű, betanított fizikai munkára összeszerelő operátorokat keresünk– AZONNALI KEZDÉSSEL

Szeretnél egy biztos munkahelyen dolgozni? Szeretnéd, hogy a munkaidőd jól tervezhető legyen és a családra, magadra is jusson időd? Szeretnéd, hogy megbízhatóan, mindig időben megkapd a fizetésed? Akkor figyelj, mert van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk számodra!

KIK VAGYUNK MI ÉS MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK DOLGOZNI?

Küldetésünk, hogy a régióban olyan gyártóvállalatként legyünk jelen, amely egyre jobb minőségű, és hosszabb élettartamú termékekkel látja el partnereit.

A mindenkor elérhető legmodernebb gépekkel és a kollégák folyamatos képzésével biztosítjuk mindezt, így a Te pályafutásod során is folyamatosan gondoskodunk a fejlődésről.

Kecskeméten vagyunk, könnyen megközelíthető helyen. Magyar tulajdonosi háttér mellett számtalan ismert és elismert vállalkozásnak, szervezetnek dolgozunk, amennyiben személyesen beszélünk, mesélünk ezekről bővebben.

epulet-kulso-min

KIT KERESÜNK?

Előfordult már, hogy kellett otthon összeszerelned valamit? Csavaroztál, ragasztottál már össze különböző dolgokat? Egyszerű, könnyen megtanulható összeszerelési munkát és kábeles műveleteket kell majd végezned kezdetben, ezért, ha nincs is még nagy tapasztalatod ezen a téren, segítünk, hogy gyorsan beletanulj.

Ahogy említettük, profi eszközöket biztosítunk számodra, és garantáltan jó munkakörnyezetben dolgozhatsz az egész munkaidőd alatt.

minta-termek-min

MIT ADUNK CSERÉBE?

Sablonok helyett jöjjenek a tények:

- El kell intézned valamit napközben? Postára, hivatalba kell menned? Semmi gond: 2 műszakos munkarendben dolgozhatsz, így az időddel is jobban tudsz gazdálkodni.

- Hosszú távra tervezünk Veled, hiszen egy jó összeszerelő operátor hatalmas segítséget jelent a gyártás gördülékeny működtetésében.

- Profi eszközökkel fogsz dolgozni, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkavégzést.

- Elérhető kezdő fizetésed nettó 200.000 forint, ami a fejlődéseddel együtt szépen növekedhet, és erre még pluszban fizetjük a 30% műszakpótlékot

- A próbaidő után cafetériában is részesülsz.

- Klimatizált munkaterületen leszel egész nap, így télen-nyáron kellemes közegben tartózkodsz.

- Segítjük a munkába járást, ezért Nagykőrösről és Kecskemétről kényelmes, nyáron klimatizált, télen fűtött céges buszokat indítunk telephelyünkre, valamint vissza.

- Ha gépkocsival járnál be vidékről, 30 Ft/km díjjal támogatjuk a munkába jutásodat

 

Legyél csapatunk új tagja és lépj a fejlődés útjára

Küldd el az önéletrajzodat az allas@silveria.hu email címre, vagy hívd a következő telefonszámot: 06 30 184 9663

Az alábbi űrlap kitöltésével pedig még egyszerűbbé válik a jelentkezésed!

“Legyen a jövőd a Silveria, építs karriert nálunk, mi segítünk fejlődni!”

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!