Gyakorlattal rendelkező műszakvezető kollégát keresünk

Örömmel tölt el, ha létrehozol valamit, ami működik? Szívesen lennél tagja hazánk egyik legmodernebb gyártóüzemének? Hatékonyan tudsz irányítani és motiválni nagyobb, műszakonként akár 40-50 fős csapatot?

Akkor figyelj, mert van egy kivételes ajánlatunk, ugyanis 2-3 éves tapasztalattal rendelkező műszakvezető munkatársat keresünk.

Kik vagyunk mi és miért érdemes nálunk dolgozni?

Küldetésünk, hogy a régióban olyan gyártóvállalatként legyünk jelen, amely egyre jobb minőségű, és hosszabb élettartamú termékekkel látja el partnereit. Egy nagyon megbízható, többlépcsős minőségbiztosítási rendszerrel garantáljuk a magas minőséget.

A mindenkor elérhető legmodernebb gépekkel és a kollégák folyamatos képzésével biztosítjuk mindezt, így a Te pályafutásod során is folyamatosan gondoskodunk a fejlődésről. A piacon szinte egyedülálló módon együtt gondolkodunk partnereinkkel, így a felmerülő kéréseket, esetleges problémákat gyorsabban és hatékonyabban tudjuk megoldani.

Kecskeméten vagyunk, könnyen megközelíthető helyen. Magyar tulajdonosi háttér mellett számtalan ismert és elismert vállalkozásnak, szervezetnek dolgozunk, amennyiben személyesen beszélünk, mesélünk ezekről bővebben.

epulet-kulso-min

Kit keresünk?

Olyat, akinek legalább középfokú végzettsége van, és erős műszaki beállítottságú.

Elektrotechnikai ismeretekre is szükséged lesz, hiszen mi gyártócég vagyunk, naponta hozunk létre alkatrészeket, termékeket. Szeretjük, amit csinálunk, és ugyanezt a lelkesedést Rajtad is szeretnénk látni.

Egy ilyen feladat ellátásához legalább 2, de inkább 3 évnyi, terepen szerzett csoportvezetői, vagy műszakvezetői tapasztalat szükséges.

Fontos, hogy határozott fellépéssel, jó kapcsolatteremtő, vezetői és szervezői készségekkel rendelkezz annak érdekében, hogy a teljes csapat bizalmát el tudd nyerni és hatékonyan tudd őket koordinálni.

A teljesítmény függvényében bónuszt is adunk, ezért Neked is szem előtt kell tartanod az eredményeket.

Mi lesz a feladatod ezen a szuper helyen?

Műszakonként 40-50 főt fogsz irányítani. Ennek keretében gondoskodnod kell arról, hogy a munkahelyi rendet és a fegyelmet a kollégák betartsák, sőt, hozzá kell járulnod a megfelelő munkalégkör kialakításához és a dolgozók motiválásához is.

Felügyelned kell a termelési terv megvalósítását a mindennapok során, erről pedig riportokat, adatokat, értékeléseket kell vezetned.

Mint a csapat vezetője segíteni fogod a termelésvezető munkáját, és ahogy egyre nagyobb rálátásod lesz a munkánkra, úgy a folyamatok fejlesztésében is aktívan számítunk rád.

Ez utóbbiba beletartozik a teljesítmény javítására és a költségek csökkentésére vonatkozó javaslattételek, valamint a fejlesztési projektekbe is bevonunk.

A kollégák Rád fognak számítani, ezért az érdekeiket is te fogod képviselni a vezetők felé.

Feladataidat 2 műszakos munkavégzésben fogod ellátni.

Azonnal jelentkezz, ha a fentieken túl még kommunikációképes angol, vagy német nyelvtudásod is van, esetleg SMT / SMD területen is bírsz tapasztalattal.

Mit adunk cserébe?

Sablonok helyett jöjjenek a tények:

Valóban hosszú távra tervezünk Veled, hiszen egy jó műszakvezető hatalmas segítséget jelent a gyártás gördülékeny működtetésében. Ehhez kiemelkedő elismerést és év végi bónuszt is biztosítunk.

Modern eszközökkel dolgozunk, ráadásul klimatizált munkaterületen leszel egész nap, így télen-nyáron kellemes közegben tartózkodsz.

Segítjük a munkába járást, ezért Nagykőrösről és Kecskemétről kényelmes, nyáron klimatizált, télen fűtött céges buszokat indítunk telephelyünkre, valamint vissza.

Legyél csapatunk új tagja és lépj a fejlődés útjára

Jelentkezz most a pozícióra és csatlakozz hozzánk – küldd el az önéletrajzodat az allas@silveria.hu email címre, vagy hívd a következő telefonszámot: 06 30 184 9663

“Legyen a jövőd a Silveria, építs karriert nálunk, mi segítünk fejlődni!”

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!