EXP2020-NEP-000036 Export növelési tevékenység a Silveria Kft.-nél

  • a Támogató neve: HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség
  • a pályázat megnevezése: Külpiacrajutási támogatás
  • a projekt címe: Export növelési tevékenység a Silveria Kft.-nél
  • a szerződött támogatás összege: 40.047.750 Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

Vállalatunk célja, hogy a meglévő hazai és külföldi partnerek mellett, újabb ügyfeleket tudhasson magáénak 2020 és 2021-es év során.

Ennek érdekében a célországoknak és  a célpiacainknak megfelelően nemzetközi kiállításokon való részvétellel kívánjuk Cégünk népszerűsítését megvalósítani, valamint professzionális szintű marketinganyagok elkészítésével a piaci ismertségünket és jelenlétünket erősíteni. A projekt keretében szeretnénk egy németországi bemutatótermet nyitni a személyes kapcsolattartás és a helyi jelenlét érdekében.

További céljaink:

  • a www.silveria.de weboldal létrehozása
  • a Linkedin jelenlét megerősítése profi szakemberek által
  • folyamatos Google Adwords hirdetések annak érdekében, hogy a potenciális partnereink könnyebben megtalálhassák a vállalatot
  • UL standard bevezetése az általunk gyártott termékekre

Mindezek megvalósítása érdekében szükségessé vált egy videó konferencia rendszer és új IT berendezések beszerzése, illetve megvalósult egy belső szervezeti átalakítás, melynek keretében kinevezésre került a külpiaci terjeszkedést koordináló projektvezető és a helyettese.

A projekt várt eredménye, hogy évente minimum 10%-kal növeljük az exportot és 2021. év végére elérjük a 10 millió eurós bevételt. Továbbá, hogy jobban megismerjék a Silveria Kft. nevét Unión belül és kívül egyaránt, és közép-és hosszútávon is fenntarthassuk a folyamatos fejlődést és növekedést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!