Menjen biztosra akkor, amikor még semmi sem az – prototípusgyártás a legjobb minőségben

Párdarabos prototípusra van szüksége? Tervezze meg, mi pedig legyártjuk a legjobb minőségben: kedvező árakkal támogatjuk az ön fejlesztési munkáját azáltal, hogy csúcsminőségű prototípusok gyártását is vállalunk.

_DSC2430Van egy új fejlesztése, amelyből szívesen kipróbálna élesben néhány prototípust? Miért fizetne feleslegesen sok pénzt mindezért? Cégünk mindig is támogatta az innovációt hazánkban, így amennyiben Önnek csak néhány prototípusra van szüksége, forduljon hozzánk bátran. Extra kedvező árakkal támogatjuk munkáját, amelyeknél ugyanúgy garantáljuk a legjobb minőséget, mint egy sorozatgyártás esetében.

Legyen szó akár BGA vagy μBGA alkatrészek ültetéséről is, szívesen támogatjuk az Önök munkáját akár 1-2 darab panel szerelésével is. A rendelkezésünkre álló összes technológia eszköz segítségével valóban csúcsminőségű prototípusok készíthetőek (30μm-es beültetési pontosság, röntgenezési lehetőség, optikai és funkcionális ellenőrzés).

Könnyítse meg a fejlesztését tökéletes minőségű prototípusokkal, kedvező áron: kattintson és kérjen díjmentesen árajánlatot:

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!