Automata gépkezelőt keresünk – jó fizetéssel, és csak érettségi kell hozzá

Örömmel tölt el, ha létrehozol valamit, ami működik? Szívesen lennél tagja hazánk egyik legmodernebb gyártóüzemének? Akkor figyelj, mert van egy kivételes ajánlatunk…

Hivatalosan SMT alkatrész beültető automata gépkezelő munkatársat keresünk, azonnali kezdéssel, de ez sokkal színesebb és könnyebben elsajátítható feladatkör, mint amilyennek elsőre hangzik. Ráadásul nettó 245.000 forintról indul a fizetésed, ami a tapasztalat és az idő előrehaladtával növekedni fog, így a biztos megélhetés is garantált a jövőre nézve.

Kik vagyunk mi és miért érdemes nálunk dolgozni?

Küldetésünk, hogy a régióban olyan gyártóvállalatként legyünk jelen, amely egyre jobb minőségű, és hosszabb élettartamú termékekkel látja el partnereit. Egy nagyon megbízható, többlépcsős minőségbiztosítási rendszerrel garantáljuk a magas minőséget.

A mindenkor elérhető legmodernebb gépekkel és a kollégák folyamatos képzésével biztosítjuk mindezt, így a Te pályafutásod során is folyamatosan gondoskodunk a fejlődésről. A piacon egyedülálló módon együtt gondolkodunk partnereinkkel, így a felmerülő kéréseket, esetleges problémákat gyorsabban és hatékonyabban tudjuk megoldani.

Kecskeméten vagyunk, könnyen megközelíthető helyen. Magyar tulajdonosi háttér mellett számtalan ismert és elismert vállalkozásnak, szervezetnek dolgozunk, amennyiben személyesen beszélünk, mesélünk ezekről bővebben.

Kit keresünk?

Olyat, akinek legalább középfokú végzettsége van, és erős műszaki beállítottságú. Mi gyártócég vagyunk, naponta hozunk létre alkatrészeket, termékeket. Szeretjük, amit csinálunk, és ugyanezt a lelkesedést Rajtad is szeretnénk látni.

Két fontos kritérium van, hogy a csapatunk tagja legyél: legyenek alapszintű számítógépes ismereteid és legyél precíz. Amit kiadunk a kezünkből, azért maximálisan felelősséget vállalunk, ezért kell, hogy Te is odafigyelj a munkád minőségére.

Plusz pontként értékeljük, ha van hasonló területen szerzett gépkezelői tapasztalatod, de nem elvárás a munkakör betöltéséhez.

Mi lesz a feladatod ezen a szuper helyen?

Elsősorban az SMT gépek üzemeltetése, ami annyit tesz, hogy gondoskodnod kell a munkautasítás alapján a termékek előállításáról, a folyamatos működtetésről, alkatrészellátásról a beültető gépek számára, valamint némi dokumentálás is beletartozik a feladatkörbe.

Nem tudod, mi az SMT gép? Íme egy rövid videó, amiből kiderül (nem mi készítettük)

Mit adunk cserébe?

Sablonok helyett jöjjenek a tények:

El kell intézned valamit napközben? Postára, hivatalba kell menned? Semmi gond: 2 műszakos munkarendben dolgozhatsz, így az időddel is jobban tudsz gazdálkodni.

Mint említettük, a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, így amellett, hogy hatékony leszel, még menő gépeket is kezelsz majd. Ráadásul klimatizált munkaterületen leszel egész nap, így télen-nyáron kellemes közegben tartózkodsz.

Valódi fejlődési lehetőséget kínálunk: a kezdőfizetés is jónak mondható, de ahogy egyre jobban belerázódsz a munkába, úgy fog emelkedni a béred, valamint a próbaidő után cafetériában is részesülsz.

Segítjük a munkába járást, ezért Nagykőrösről és Kecskemétről kényelmes, nyáron klimatizált, télen fűtött céges buszokat indítunk telephelyünkre, valamint vissza.

A kezdő fizetés garantáltan nettó 245.000 forint, ami a fejlődéseddel együtt szépen növekedni fog, valamint a próbaidő után cafetériában is részesülsz.

Legyél csapatunk új tagja és lépj a fejlődés útjára

Jelentkezz most a pozícióra és csatlakozz hozzánk – küldd el az önéletrajzodat az allas@silveria.hu email címre, vagy hívd a következő telefonszámot: 06 30 184 9663

“Legyen a jövőd a Silveria, építs karriert nálunk, mi segítünk fejlődni!”

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!