Szelektív hullámforrasztás

Hogyan biztosítható a tökéletes forrasztás minden egyes munkadarabnál? Legyen szó SMD vagy átmenő furatos alkatrészről, a szelektív hullámforrasztás innovatív technológiájával 100%-ban kizárható a kézi forrasztásból eredő hibalehetőségek.

_DSC2484

Tudta, hogy a kézi forrasztásból eredő hibalehetőségek kizárhatóak? Szeretné, ha a több ezredik alkatrészén is ugyanolyan tökéletes és pontos lenne a forrasztás, mint az első darabokon? Szelektív hullámforrasztással mindez lehetséges nálunk: az elsők között vezettük be ezt a technológiát hazánkban és azóta is az élen járunk a szelektív gépi forrasztásban. Legyen szó átmenő furatos (TH) vagy hagyományos SMD alkatrészekről, mi garantáljuk a konzekvensen magas minőséget az összes legyártott darabnál.

A szelektív forrasztási paraméterek (sebesség, kontakt idő, hőmérséklet, flux mennyiség, stb...) mindegyike programból határozható meg, így biztosítva az optimális forrasztási minőséget ólommentes környezetben, nitrogén védőgáz használata mellett. A gépet kezelő operátor egy úgynevezett „processz” kamera segítségével tudja nyomon követni, ellenőrizni a forrasztási folyamatot.

Az alkalmazott gép típusa: Pillarhouse JADE, SEHO SelectLine-CMaximális panelméret: 457 mm * 508 mm (18″ * 20″)

Felejtse el a hibás forrasztásokat egy életre: kattintson és kérje díjmentesen árajánlatunkat:

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!