Gyakorlott kézi forrasztót keresünk – azonnali kezdéssel, jó fizetéssel

Szeretnél egy biztos munkahelyen dolgozni jó fizetésért? Akkor figyelj, mert van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk, ugyanis gyakorlott, 2-3 éve a szakmában dolgozó kézi forrasztót keresünk azonnali kezdéssel…

Kik vagyunk mi és miért érdemes nálunk dolgozni?

Küldetésünk, hogy a régióban olyan gyártóvállalatként legyünk jelen, amely egyre jobb minőségű, és hosszabb élettartamú termékekkel látja el partnereit. Egy nagyon megbízható, többlépcsős minőségbiztosítási rendszerrel garantáljuk a magas minőséget.

A mindenkor elérhető legmodernebb gépekkel és a kollégák folyamatos képzésével biztosítjuk mindezt, így a Te pályafutásod során is folyamatosan gondoskodunk a fejlődésről. A piacon szinte egyedülálló módon együtt gondolkodunk partnereinkkel, így a felmerülő kéréseket, esetleges problémákat gyorsabban és hatékonyabban tudjuk megoldani.

Kecskeméten vagyunk, könnyen megközelíthető helyen. Magyar tulajdonosi háttér mellett számtalan ismert és elismert vállalkozásnak, szervezetnek dolgozunk, amennyiben személyesen beszélünk, mesélünk ezekről bővebben.

epulet-kulso-min

Kit keresünk?

A kézi forrasztás precizitást igénylő munka. Mivel egyebek mellett orvostechnikai eszközöket is készítünk, ezért elengedhetetlen, hogy biztos kézzel fogd a pákát.

Ehhez úgy gondoljuk, hogy legalább 2, de inkább 3 éve kell, hogy ezzel foglalkozz napi 8 órában.

Mi lesz a feladatod ezen a szuper helyen?

Mi elektronikai gyártócég vagyunk, ezért különböző alkatrészeket kell majd beültetned nyomtatott áramkör lapokba. Ahogy említettük, profi eszközöket biztosítunk mindehhez, és garantáltan jó munkakörnyezetben dolgozhatsz az egész munkaidőd alatt.

minta-termek-min

Mit adunk cserébe?

Sablonok helyett jöjjenek a tények:

El kell intézned valamit napközben? Postára, hivatalba kell menned? Semmi gond: 2 műszakos munkarendben dolgozhatsz, így az időddel is jobban tudsz gazdálkodni.

Valóban hosszú távra tervezünk Veled, hiszen egy jó kézi forrasztó hatalmas segítséget jelent a gyártás gördülékeny működtetésében.

Profi eszközökkel fogsz dolgozni, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkavégzést.

A kezdő fizetés garantáltan nettó 200.000 forint, ami a fejlődéseddel együtt szépen növekedni fog, valamint a próbaidő után cafetériában is részesülsz.

Klimatizált munkaterületen leszel egész nap, így télen-nyáron kellemes közegben tartózkodsz.

Segítjük a munkába járást, ezért Nagykőrösről és Kecskemétről kényelmes, nyáron klimatizált, télen fűtött céges buszokat indítunk telephelyünkre, valamint vissza.

Legyél csapatunk új tagja és lépj a fejlődés útjára

Jelentkezz most a pozícióra és csatlakozz hozzánk – küldd el az önéletrajzodat az allas@silveria.hu email címre, vagy hívd a következő telefonszámot: 06 30 184 9663

“Legyen a jövőd a Silveria, építs karriert nálunk, mi segítünk fejlődni!”

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!