Karbantartó munkatársat keresünk

Szívesen lennél tagja hazánk egyik legmodernebb gyártóüzemének? Akkor figyelj, mert van egy kivételes ajánlatunk…

Elektromos karbantartó munkatársat keresünk kecskeméti gyárunkba, aki biztosítja, hogy minden zökkenőmentesen működjön, és a gyártósorok sose álljanak le.

Kik vagyunk mi és miért érdemes nálunk dolgozni?

Küldetésünk, hogy a régióban olyan gyártóvállalatként legyünk jelen, amely egyre jobb minőségű, és hosszabb élettartamú termékekkel látja el partnereit. Egy nagyon megbízható, többlépcsős minőségbiztosítási rendszerrel garantáljuk a magas minőséget.

A Silveria egy magyar tulajdonú, több évtizedes múltra visszatekintő kecskeméti vállalat, amely az elektronikai bérgyártás területén ér el kiemelkedő eredményeket. Modern gépparkunkkal és folyamatosan fejlődő technológiáinkkal biztosítjuk, hogy munkatársaink a legjobb körülmények között dolgozhassanak. Nálunk a szakmai fejlődés és a hosszú távú karrierépítés nem csak ígéret, hanem valóság.

Kecskeméten vagyunk, könnyen megközelíthető helyen. Számtalan ismert és elismert vállalkozásnak, szervezetnek dolgozunk, amennyiben személyesen beszélünk, mesélünk ezekről bővebben.

Milyen feladatok várnak Rád?

Elektromos karbantartóként a te feladatod lesz a gyártásban használt gépek (mint pl. forrasztó gépek, beültető gépek, kábel megmunkáló gépek) és berendezések (forrasztó pákák, elektromos kéziszerszámok, tesztelő és mérőeszközök) karbantartása, telepítése, üzembe helyezése, szervizelése. Gondoskodnod kell az épületgépészeti karbantartások elvégzéséről, valamint a megelőző és tervszerű karbantartási feladatokról.

Emellett fontos szereped lesz a hibák gyors és szakszerű elhárításában, hogy biztosítsd a folyamatos üzemképességet.

epulet-kulso-min

Milyen készségeket és tapasztalatot várunk el Tőled?

Te vagy az ideális jelölt, ha rendelkezel villanyszerelői szakképzettséggel, pneumatikai és mechanikai alapismeretekkel, valamint gyártósori gépek üzemeltetésében és karbantartásában szerzett tapasztalattal. A kreatív problémamegoldó képesség és önálló munkavégzés is elengedhetetlen.

Fontos, hogy tisztában legyél a szakmádra vonatkozó jogszabályok, szabványok és előírásokkal.

A pozíció betöltéséhez 2 éves villanyszerelés területén, valamint gyártósori gépek üzemeltetésében, karbantartásában szerzett tapasztalatra van szükség.

Előnyként értékeljük az alábbiakat, de ha egy, vagy több pontban sincs még tapasztalatod, vagy végzettséged, akkor is jelentkezz bátran:

•         Gyengeáramú rendszerek, számítógépes hálózatok telepítésében való jártasság

•         Elektronikai szakképzettség

•         Digitális vezérlésekkel kapcsolatos ismeretek

•         Mechanikus szerelés területén való jártasság

Mit kínálunk cserébe?

Sablonok helyett jöjjenek a tények:

Valóban hosszú távra tervezünk Veled, hiszen egy jó elektromos karbantartó hatalmas segítséget jelent a gyártás gördülékeny működtetésében. Ehhez kiemelkedő elismerést biztosítunk, amely az anyagiakban is tetten érhető.

Versenyképes fizetést, modern munkakörnyezetet, szakmai fejlődési lehetőséget, fiatalos és támogató csapatot, valamint hosszú távú biztos munkahelyet kínálunk. Emellett részt vehetsz szakmai képzéseken, csapatépítő programokon, és munkába járásod költségeit is térítjük.

A legmodernebb eszközökkel dolgozunk, így amellett, hogy hatékony leszel, még menő gépeket is felügyelsz majd. Ráadásul klimatizált munkaterületen leszel egész nap, így télen-nyáron kellemes közegben tartózkodsz.

Legyél csapatunk új tagja és lépj a fejlődés útjára

Jelentkezz most a pozícióra és csatlakozz hozzánk – küldd el az önéletrajzodat az allas@silveria.hu email címre!

“Legyen a jövőd a Silveria, építs karriert nálunk, mi segítünk fejlődni!”

PÁLYÁZAT ELKÜLDÉSE

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hogyan válasszon elektronikai bérgyártót?

Optimalizálná bérgyártással kapcsolatos költségeit? Szeretne 100%-ban tökéletes, selejt nélküli teljesítést? Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő bérgyártót mindehhez!